sobota 27. prosince 2014
Bylinková tofu pomazánka
Ingredience:
- 100 g tofu (můžete použít i lahůdkové, nebo uzené...)
- velká lžíce lahůdkového droždí
- malá cibulka
- stroužek česneku
- hrst čerstvých bylinek (třeba bazalka...)
- pepř
-lžíce oleje
Postup:
V malé pánvi nebo kastrůlku rozehřejeme olej, přidáme nadrobno nasekanou cibuli, rozmačkaný česnek a nakrájené tofu. Pozvolna opékáme, pak přidáme pepř, lahůdkové droždí a vodu (je-li to potřeba). Pak dáme do menší mističky, přidáme nasekané bylinky a tyčovým mixérem rozmixujeme najemno. Mažeme na celozrnné pečivo, jednohubky..
Můžete zkusit vytvořit i paprikou, rajčatovou.. cokoliv vás napadne :)
pátek 26. prosince 2014
pondělí 17. listopadu 2014
čtvrtek 23. října 2014
neděle 19. října 2014
Mražené nebo čerstvé jídlo?
Spousta lidí se dívá na mražené jídlo jako na něco nezdravého. Ale co když je mražené jídlo lepší než čerstvé?
pátek 3. října 2014
Špaldovo-tofu ovocné knedlíčky
Sladká jídla mám velmi ráda a tohle má navíc i dost bílkovin! Recept je z této stránky a jsou vážně výborné. :)
Přihlásit se k odběru:
Příspěvky
(
Atom
)