neděle 19. října 2014
Rychlovka : Toast s arašídovým máslem a banánem
Tenhle toast nevypadá zase tak tolik vábně, ale věřte mi, jeho chuť je prostě ohromující. Tohle jídlo je populární na snídani třeba v Americe, je to rychlovka a svůj toast si můžete vyšperkovat téměř jakkoliv.Ingredience (na 1 toast):
dva plátky jakéhokoliv chleba (já používám domácí bezlepkový)
2 lžičky arašídového másla (ale i mandlové je výborné!)
1/2 banánu nakrájeného na kolečka
ale můžete přidat i :
maliny, jahody, jiné ovoce ...
skořici
čokoládu
Postup je asi jasný, toasty namažete máslem, naskládáte banán, zavřete a hodíte do sendvičovače (pokud nemáte, dá se to zmáknout i na pánvi)
Klasicky |
Moje oblíbená verze |
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku
(
Atom
)
pečivo s banánem a arašídovém máslem je nepřekonatelné! zkusím někdy i třeba s malinama.. Mňam! akorát mražený jsou asi blbý, co?:/
OdpovědětVymazatNaopak, mražený jsem dokonce použila :)
Vymazat